Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling betalen via iDEAL. Producten op maat zijn achteraf via factuur te betalen. 

 

Levertijd en verzendkosten

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Kan gebeuren! Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met me op. Ik probeer de bestelling voor je te wijzigen.

 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn €6,75 per stuk voor een DoTs Art kleurboek of knutselmap, €1,92 per stuk voor een Ansichtkaart. De Ansichtkaarten passen door de brievenbus, de overige producten worden met pakketpost bezorgd.

 

Wanneer wordt mijn pakket verstuurd?
Alle producten worden door mij persoonlijk verpakt en verstuurd. Dat doe ik elke 1 à 2 werkdagen. Je kan jouw bestelling dus binnen 3 werkdagen bij je thuis verwachten. Mocht je graag iets sneller geleverd willen hebben neem dan even contact met me op of vermeld het bij je bestelling, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

 

Wat is de levertijd?
Wanneer ik jouw artikel(en) met de bezorgdienst PostNL mee heb gegeven, ontvang je een verzendbevestiging. De standaard levertijd van van de bezorgdienst PostNL is 1 á 2 werkdagen. Deze kunnen afwijken bij onverwachte omstandigheden of grote drukte.  

 

Retourneren

Retourneren zonder beschadiging

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, voor mijn producten uit de collectie heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag van de geretourneerde artikelen inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met me opnemen (eventueel met een ingevuld Modelformulier voor herroeping.doc) via info@dots-art.eu. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan het zijn dat ik deze waardevermindering van het product aan je moet doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Op maat gemaakte producten zijn niet te retourneren. Deze maak ik op basis van de door jouw ingevoerde specificaties en vallen daarmee niet binnen het herroepingsrecht. 

 

Retourneren vanwege beschadiging

Mocht jouw product onverhoopt beschadigd aankomen, vervang ik deze kosteloos.  Meld de beschadiging binnen 3 dagen na ontvangst via info@dots-art.eu, stuur een foto van de beschadiging mee en stuur het product terug. Wanneer ik deze ontvangen heb, stuur ik je het nieuw exemplaar toe.

 

Garantie en klachten

Garantie

Al mijn producten maak ik met zorg en aandacht. Ik doe logischerwijs mijn best om deze in topconditie aan te leveren. Mocht het desondanks toch voorkomen dat u aanspraak wil maken op garantie laat dit dan weten via info@dots-art.eu. Hier heb je recht op als een gebrek aan het product binnen een termijn van twee jaar na levering aan het licht komt. Wanneer je een gebrek ontdekt of zou horen te ontdekken, dient je binnen een redelijke termijn (doorgaans twee maanden) contact op te nemen. In dat geval zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging van het product.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals verwacht. Mocht er onverhoopt iets niet naar tevredenheid zijn, hoor ik dit graag via info@dots-art.eu en kijk ik wat ik kan doen om tot een oplossing te komen. 

 

Privacy

Dots Art geeft veel om uw privacy. Ik verwerk daarom uitsluitend gegevens die ik nodig heb voor (het verbeteren van) mijn dienstverlening en ga zorgvuldig om met de informatie die ik over jou en jouw gebruik van mijn diensten heb verzameld. Ik stel uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Mocht u meer willen weten, kunt u onderstaand document raadplegen.

Privacyverklaring Dots Art
PDF – 7,2 KB 371 downloads